Direktlänk till inlägg 19 september 2006

Tårta någon?

Av Sofia - 19 september 2006 22:00

Jag känner mig extremt sugen på att göra tårtor just nu. Kan väl ha att göra med att jag inget sött ska äta. De är en evighet tills någon jag känner fyller år, kan ju inte bara ställa mig och göra tårtor om de inte finns någon åtgång på dem. Kreativiteten är på topp just på den fronten känner jag, de är just typiskt. Är väl bara sätta sig och vänta, undertiden tänka tillbaka på de sliskiga tårtor som varit :)

 
ANNONS
 
cleo

cleo

20 september 2006 10:05

Här är det födelsedagsfirande till helgen. Kanske att jag gör en marsipantårta nu när jag fått inspiration av Dig! :-)

http://cleopethra.blogg.se

 
Magda

Magda

20 september 2006 15:04

Synd att jag inte äter tårta, annars hade du kunnat få bjuda på en.

Du kan gärna få göra Vilmas tårta till hennes 1-årskalas, du hinner ju fila på lite ideer eftersom det är ett tag kvar. :)

Dom var väldigt fina allihop!

http://magda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Fialotta

21 september 2006 10:37

De är bara baka på Cleo. Nu blev jag allt lite avis att du får ha kalas redan ihelgen :)

 
johannapanna

johannapanna

22 september 2006 19:01

vilka fina tårtor. Tänk om man kunde smaka. Eller baka så fina..

http://johannapannan146.blogg.se/klagomuren

 
Junitjej

Junitjej

22 september 2006 22:20

Vilka fina tårtor!

http://junitjej.blogg.se

 
Ingen bild

Fialotta

22 september 2006 22:41

Tack snälla ni!! värmer massor massor massor att ni gillar de jag gjort.

kram på er

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se