Direktlänk till inlägg 19 oktober 2006

Veckans nya vikt...

Av Sofia - 19 oktober 2006 09:27

Ja då var de torsdag igen, ställde mig på vågen och den visade -0,7. Denna gången är jag inte alls nöjd, fast jag spräckt en gräns till. Det är -9kg på 6 veckor och 2 dagar. Klart jag borde vara nöjd, men när jag ser mig i spegeln så ser jag ingen förändring och då känns allt hopplöst. Just nu är jag i stort behov av pepp från er systrar. Jag kommer inte sluta, denna kosten får jag ju äta livet ut för min mages skull, men ja just nu känns allt hopplöst iaf.

 
 
Magda

Magda

19 oktober 2006 10:04

Du....det syns visst! Jag sa ju det åt dig, att det syns. 0,7 är ju jättebra. Man ska ju inte gå ner mer än runt 1 kg i veckan för att huden o kroppen i övrigt ska hinna med.

Du är jätteduktig!

http://magda.bloggagratis.se

 
Therese

Therese

19 oktober 2006 10:19

Du ska ju vara jättenöjd vännen.
Jag är precis som du. Jag vill ha resultat och STORA. Det ska gå snabbt det här.
Men jag har insett en sak som jag aldrig förr har insett. Det får ta den tid det tar.
Det är inge kul att hetsa och jaga efter kilon. Kämpigt blir det men det går som det går. Jag har bestämt mig för att vara glad över små steg också. Någon gång vill man ju synda och det blir att kompromissa. Bara jag håller mig till bra, nyttig kost med motion har jag förändrat mitt liv och ner kommer jag.

Jag tycker att du ska vara nöjd.

http://theaa.blogg.se

 
thowe

thowe

19 oktober 2006 12:54

du borde vara nöjd, jag är precis som therese, stora resultat helst inom loppet av en vecka! men det fungerar inte så riktigt, och man får bara acceptera det, plus om du går ner långsamt ökar chansen att du behåller den vikt du har kämpat dig till :) vad är det för kost du äter? :) kram!

http://toe.blogg.se

 
Jessica

Jessica

19 oktober 2006 14:52

9 kg är ju jättemycket! Och 0,7 kg på en vecka är ju perfekt! Stort grattis!
Att du inte ser så stor skillnad kan ha flera anledningar. 1. Du ser dig varje dag och märker inte de förändringar som skett eftersom de skett gradvis. 2. Alla får inte stora förändringar med det samma och det kan helt enkelt dröja innan det märks på utsidan. 3. Dina förändringar kanske inte sitter där du tittar efter? Har du mätt dig överallt? Kanske det har försvunnit några cm runt vaden istället för runt midjan? Du ska se att du ser förändringar där du helst vill också med tiden.
Jag vet att det känns tungt att höra att man måste vänta ett tag... men så är det tyvärr.
Ta kort och mät dig så kommer du se att det visst visar skilland.
Ännu en gång! STORT GRATTIS!
Kram på dig!

http://viktig-jessica.blogspot.com

 
Christina

Christina

19 oktober 2006 20:19

Men hur hur hur kan du INTE var nöjd?? Du ska vara stolt, lycklig och mallig tycker jag. Bra jobbat!

http://solusfemina.squarespace.com

 
Maria

Maria

19 oktober 2006 21:29

Jag säger som alla andra! Det är hur strongt som helst! Du är jätteduktig. Jag pratade med mamma idag om vikt osv. Och kroppen och vågen följer inte alltid varandra. Du borde ta kort på dej själv som du ser ut nu, och jämföra sen hur du ser ut om en-två månader igen. Som jag tycker inte att jag ser annorlunda ut än i somras, men när jag såg bilder från Jonathans dop såg jag att jag var smällfet, och att jag verkligen har förändrats!
Du är jätteduktig och 9 kilo på sex veckor är mer än många drömmer om. Vanligtvis kan man hoppas på ½ kilo i veckan!
Du är superduktig!!

http://www.emen.blogg.se

 
Ingen bild

Fialotta

19 oktober 2006 22:02

Magda: Jo jag vet ju att du sa de, men du vet jag och komplimanger går ju inte ihop =) Sen kanske jag jämför mig med dig, för på dig syns varje kilo som försvinner ju!

Therese: Jo jag måste inse samma som du, att se detta som ett livslångt projekt. Det är ju egentligen de det är.

Thowe: Jo de är så sant, mardrömmen är ju att man når målvikten sen går man upp allt och lite till efter det. Får absolut inte hända!
Jag äter massor med fullkorn, inget vitt socker, inte mjölkprodukter och massor med grönt såklart :) Tack för besöket förresten, kram

Jessica: Tack snälla, nä jag har ju inte mätt mig och inte har jag tagit kort heller. Måste nog göra de så jag får bevis på annat sätt än vågen. Tror du har rätt i att jag tittar på fel ställe, man brukar ju säga att de försvinner uppifrån och ner, men de stämmer då inte på mej kan jag konstatera :) tack snälla du, kram

Christina: Tack! Jo jag borde väl känna mig nöjd, men du vet ibland är de bara PUH BLÄÄÄ SUCK! tur att ni "systrar" får mig på bättre tankar :)

Maria: Tack gulliga du! De är ju så att någonstans måste ju något ha försvunnit :) de är väl bara de att jag ser mig själv varje dag och märker noll förändring, men jag ska göra som du säger och som jag vet min vän maggan gör, ta kort så jag har bilder att jämföra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skapa flashcards