Direktlänk till inlägg 16 november 2006

Ikea med Kamprad själv, samt veckans vikt.

Av Sofia - 16 november 2006 21:12

Jag startade dagen kl 05,15 efter allt för få timmars sömn. För trött för IKEA är man ju dock aldrig! Blev upphämtad av mamma vid halv sju, på väg till moster hämtade vi upp en väninna till henne. Klockan sju svängde vi ut på E4an och började våran resa mot IKEA. Moster hade tagit sin mans pickup så vi skulle kunna handla ordentligt! Det var fyra 50-60 talister, och lilla jag =) Strax efter nio satt vi på parkeringen och fikade te/kaffe och smörgås, väldigt trevligt. En kvart innan de öppnade högg vi tag i varsin kundvagn. Kan ni på kortet med de 4 glada brudarna gissa vem som är min mamma, och vem som är min moster???Vi gick där inne från 10-15, sen var de dags att packa in de första inköpen i bilen. Redan efter första vändan var bilen rätt full som ni ser, kan meddela att vi hann en vända till innan klockan var 18 och vi kände, nu får de nog vara bra för denna gång. När vi åkte hemmåt hade bilen ökat märkbart i värde, vi konstaterade att de hade flugit iväg några tusenlappar för oss alla. Jag är nöjd med mina inköp, allt jag hade tänkt mig fanns inte (tur var väl det) men de viktigaste. Ska visa upp mer av sakerna när de kommit på sin plats. Jag har just kommit hem, inser redan att jag måste dit igen innan jul =)Jo just det, fota Kamprad fick jag också, han log så glatt mot mig så. Han är ju rätt cool den gubben!Så kommer vi till vikten. Vågen visade +-0 så de blir -10,7 totalt (igen) på 10 veckor och 2 dagar. Jag kan inte säga så mycket om det, har ju legat sjuk en vecka och inte fått någon motion alls. Jag är bara glad att vågen inte visade plus.

 
 
Magda

Magda

16 november 2006 21:49

Låter och ser ut som att ni haft en trevlig dag. Hur var det med trängsel? Beöver jag oroa mig för att åka dit innan jul? :=)

Bra med vikten ändå. Du har ju varit sjuk så det var bra ändå. Att inte gå upp ialla fall. Då blir det ett stort minus nästa vecka nu när du kan motionera igen.

Eller också kanske du inte går ner för att det är som det vi pratade om igår kväll. ;)

http://magda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

fialotta

16 november 2006 21:52

Magda: De var bara trängsel just när de öppnade, sen under dagen kunde man gå hur fritt som helst. Fast ska ni dit nästa helg kanske ni ska tänka om, är ju lönehelg då.

Ja jag kan inte gräva ner mig över att jag står kvar på samma vikt, inte efter en vecka i sängen.
Jasså du tror de är så :)

 
Magda

Magda

16 november 2006 22:09

Du svarar ju så finurligt att jag inte kan låta bli att undra. Men men...den som lever får se!!

http://magda.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

16 november 2006 22:14

Gud va kul! Du måste visa upp alla dina inköp sen!! =D

http://www.emen.blogg.se

 
Maria

Maria

16 november 2006 22:15

Vänta nuuuuu... läser lite bland kommentarerna och hmm..... ;)

http://www.emen.blogg.se

 
Therese

Therese

16 november 2006 22:21

Ja, ni verkar ha haft det bra. Det går mycket pengar när man är iväg. Jag var i ullared med 8 andra tjejer och det blev väldigt mycket i bilen men kul var det :)Jag tycker det är bra jobbat med vikten. Ingenting att haka upp sig på.
Kram

http://theaa.blogg.se

 
Therese

Therese

16 november 2006 22:23

Jag undrar också, hmmm :)

http://theaa.blogg.se

 
Jessica

Jessica

16 november 2006 23:59

Haha så ni har shoppat! Jag var på Ikea igår men köpte bara småprylar för en hundring... men så har man trettio minuters gångväg och kan besöka det rätt ofta också så ;-)

Hmm... jag blev också väldigt nyfiken nu när jag läste bland kommentarerna! :-D

http://viktig-jessica.blogspot.com

 
Tinna

Tinna

17 november 2006 09:04

Passa dig för "IKEAdemonen", min sambo säger att jag är besatt av den, hehe...Men du, den finns ju inte, eller hur ;) Ha en jätte bra helg!

http://tinnalove.blogg.se

 
Magda

Magda

17 november 2006 09:58

Har jag startat ett rykte här på din blogg nu Fialotta? Det var inte min mening!! Jag ska nog sluta spekulera eller hålla mina spekulationer för mig själv nästa gång.

Kram

http://magda.bloggagratis.se

 
Christina

Christina

17 november 2006 09:59

Å du har ju hittat bästa motionsformen! Jogga runt på ikea ett par gånger i veckan ... visst - det kostar en del men ändå?!

http://solusfemina.squarespace.com

 
Trolda

Trolda

17 november 2006 11:29

Vilken HÄRLIG dag ni verkat ha haft!!Det är så kul att gå på IKEA! Och kul att du fick ett foto på "den gamle räven him self..."!

Trolda - IKEA-fan!(inte FAN nu alltså, utan fÄn...english...:)

http://trolda.blogg.se

 
Lina

Lina

17 november 2006 12:20

Hej vännen
Oj så kul att gå på ikea. Ska åka upp efter jul. Har ju precis varit men fick inte med mig så mkt pga för mkt packning. :)
Ska låna pappas bil som har takbox och sedan ska vi lämna sonen hos mormor och morfar. Den stackarn behöver inte bli addicted till Ikea som sin mor :)

Kram kram

http://linas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

fialotta

17 november 2006 13:27

Magda: Jamen nu ska du inte haka upp dig så mycket på hur jag svarar :)

Maria: ja jag lovar att visa upp alla saker, ska börja göra i ordning sovrummet nu. Kanske kommer de bilder ikväll.

Therese: Ja de gör ju de, men de är inte varje vecka man är till Ikea, så man får ta den penga smällen :) Ja jag är nöjd att jag inte gått upp, oron finns ju alltid när man bara ligger still och inget orkar göra.

Jessica: Ja nu är de shoppat, de lustiga är att nu när man packat upp allt så inser man hur mycket mer man behöver :)

Tinna: Du jag är redan besatt av den demonen, men vi lär inte vara ensamma om det :)

Christina: Ja helt klart bra motion! Javisst de kostar lite, men de gör ju ett gymkort också =)

Trolda: Ja tala om en underbar dag, nu ser jag fram emot många sådana framöver :)
Han är min idol!

 
Ingen bild

fialotta

17 november 2006 13:29

Lina: Ja de måste du, är så himla fint där, väl organiserat som bara den! Nä sonen han kan stanna hemma, gör de till en mamma dag :)

 
cleo

cleo

19 november 2006 07:42

Ni verkar ha haft en toppendag, kul!

http://cleopethra.blogg.se

 
Ingen bild

fialotta

19 november 2006 10:37

Cleo: Ja jag får ju säga att de var väldigt lyckat att lämna männen hemma =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Ovido - Quiz & Flashcards