Direktlänk till inlägg 22 november 2006

Hem ljuva hem...

Av Sofia - 22 november 2006 16:51

Maria lämnade en utmaning på sin sida, den gick ut på att visa upp (hela el. delar av) sitt hem. Jag gillar att se hur andra bor, dels för att de blir mer personligt och för att man kan få någon bra idé.Här kommer delar av vårat (långt ifrån kompletta) hem, jag vill ändra på mycket med en hyresrätt är de ingen idé att börja jobba med.1. Så här ser de ut när man kommer in hos oss. Dörren rakt fram är toaletten, dörren till höger är klädkammaren. Tar man till höger från hallen kommer man till.....2. Köket, Inte vidare stort men de funkar. Tack och lov så hade dom nyss bytt kök när jag flyttade in. Går man ut från köket och fortsätter rakt fram kommer man till...3. Sovrummet, där står även datorn eftersom vi bara har en tvåa =( Ut från sovrummet och direkt till vänster (alt. från ytterdörren höger höger) ligger...4. Vardagsrummet. Ni behöver inte titta så mycket på tv hörnan, den skåpen ska bytas ut mot bänken jag håller på att fixa. Då de är fixat kan ni få titta mer noga =)Det var några vinklar och vrår från vårt hem.

 
ANNONS
 
Chrissie

Chrissie

22 november 2006 18:40

Jätteroligt att få titta in i ditt hem! Tycker ni har det jättefint - och så städat. Ser ljust och frächt ut med många fina detaljer. Köksgardinerna får du gärna skicka till mig om du tröttnar på dem ;)
/Chrissie

http://chrissie.blogg.se

 
Ingen bild

fialotta

22 november 2006 19:21

Chrissie: Tack! kul att du ville gå på en liten husesyn. Jag ska tänka på dig när gardinerna gjort sitt, finns ju stora kuvert man kan skicka dem i =)

 
Magda

Magda

22 november 2006 19:47

Kom ihåg att jag är först i kö att gå igenom dina gardiner när du lessnat på dom!
Jag kommer att hitta massor kan jag lova.

http://magda.bloggagratis.se

 
Trolda

Trolda

22 november 2006 20:30

En riktigt mysig idé att få kika in hos varandra...Men har du det ALLTID så städat o fint!!? Och KO-KUDDEN är ju en given favorit..:) Jättefint!

Trolda - på visit....:)!

http://trolda.blogg.se

 
Therese

Therese

22 november 2006 20:55

Åj, där är den, den underbara sängen :)

http://theaa.blogg.se

 
Maria

Maria

22 november 2006 21:43

Va kul att du antog utmaningen! Du har det jättemysigt hemma hos dej, jag gillar gardinerna du har i köket!
Blir det en bostadsrätt nästa gång så ni kan riva väggar om ni så vill? =)

http://www.emen.blogg.se

 
Ingen bild

fialotta

23 november 2006 12:26

Magda: Jadå jag vet =)

Trolda: Ja de är kul att se hur andra har det. Nja städat och städat vet jag inte :) men de ser ut sådär oftas. Sambon säger att jag är lite av en pedant, kanske är de så jag går nog ofta och småplockar utan att tänka på det.

Therese: Ja där är den =)

Maria: De var en kul idé du kom på! Tack ska du ha, de där gardinerna hittade jag på en marknad. De som är mest otrolig är att de är sydda spegelvänt! Ja jag vill ju gärna att de blir det, blir galen på att inte kunna bygga om och ändra som jag vill.

 
Tinna

Tinna

24 november 2006 11:19

Det var verkligen en bra idé av Maria! Det är ju superkul att se hur andra har det. Jag har också antagit den utmaningen i min blogg. Du har det verkligen ombonat och mysigt. Ditt kök ser ju bar för mysigt ut och vilka fina lampor du har! Snyggt med fräscha accosearer i hemmet! Ha en trevlig helg / Tinna

http://tinnalove.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se