Direktlänk till inlägg 4 december 2006

Änglar

Av Sofia - 4 december 2006 17:25

Jag älskar änglar, men bara en viss typ. De ska vara de som ser gamla och slitna ut, de som ser sorgsna och lite lidande ut. Kanske låter det hemskt, men jag tycker dom är som vackrast då. Kanske för att jag förknippar dem med att vara de som lyfter bort problem och sorg från människans axlar. Idag fann jag mig en ny ängel, är hon inte vacker?

 
 
Daniella

Daniella

4 december 2006 18:33

Änglar är vackra :)

http://daniellaa.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

4 december 2006 19:10

Jag är inte riktigt en ängelmänniska. Men jag har märkt att det är något hos änglar som tilltalar folk. Framför allt där jag bor, i affären jag jobbar i blir folk helt galna om man får in någon pryl form av ängel.
Jo förresten, jag har en jättefin väggkruka i form av en ängel på väggen i hallen. Den är grön och ser lite sliten ut.
Jag kanske är en ängelmänniska dåda! =)

http://www.emen.blogg.se

 
Ingen bild

fialotta

4 december 2006 20:48

Daniella: Ja visst är dom, välkommen hit!

Maria: Jag har nog alltid gillat änglar, men de ska som sagt vara de av de gamla stuket. Inga glada änglar, dom kan väl på sitt sätt vara söta, men jag tycker inte dom är vackra. Jo jag tror nog de gömmer sig en liten ängelmänniska i dej =)

 
Chrissie

Chrissie

4 december 2006 21:39

Änglar är så fina. Din tycker jag ser mer lugnande och beskyddande ut än sorgsen - jättefin. Ha en bra måndagkväll (även om den håller på att ta slut)..

http://chrissie.blogg.se

 
Angelica

Angelica

4 december 2006 22:05

Jag tycker också om änglar och denna var extra fin! Kan bero på att min namn betyder den ängla lika.Du, jag skulle gärna vilja länka till din blogg om det är okej?

http://www.angelicas.webblogg.se

 
Ingen bild

fialotta

4 december 2006 22:20

Chrissie: Ja de kanske du har rätt i, jag fastnade för den direkt, hon har liksom något speciellt över sig. Tack desamma!

Angelica: Åh de hade jag ingen aning om att Angelica betydde de, ja då har du en extra annledning att tycka om änglar. Självklart får du länka, de är bara kul!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Ovido - Quiz & Flashcards