Direktlänk till inlägg 11 december 2006

Underbara elektronik

Av Sofia - 11 december 2006 21:50

Idag ringde klockan 05,30 och nej jag hoppade inte upp ur sängen som en pigg lärka. När jag kom ur duschen möttes jag dock av en piggelin sambo som kom hem från jobbet och meddelade att jag såg rent sömnig ut. Största delen av dagen har tillbringats på jobbet med både personalmöte och julklappsutdelning. Väl hemma hackade jag ihop en sallad till middag (dåligt samvete för knäcken) den la sig som bomull i magen =) efter middag och lite plockande kom jag på (igen) att jag var i extremt behov av en mp3-spelare. Vi slängde oss i bilen och åkte iväg till the phone house där jag sett en annons på en prisvärd spelare. Jag kommer ALDRIG handla där igen! Jag var visserligen där endast 30 min innan de stängde, men jag visste exakt vad jag skulle ha och behövde liksom bara hjälp med att få de betalt. Där står två män bakom disken och babblar med kunder de båda känner, om saker som tillslut inte ens har med affärer att göra. Oh jag blir så heligt förbannad på sådant, stod och väntade till de stängde, då fick de helt plötsligt eld i baken båda två. Nåja i vilket fall, jag fick min spelare som nu är min bäste promenadkompis. Har just kommit hem från en extremt kall 90 minuters promenad i de vackra regnvädret brrrr. Tur jag hade dunk i öronen (örat) så jag kunde gå och svänga armarna i takt med musiken, jag ger mig SJUTTON på att jag blir förkyld nu igen. Erik hade iaf kokat te när jag kom hem, de värmde gott i den nerkylda kroppen! Nu ska jag se lite tv, sen blir det tack och godnatt för min del. Klockan ringer ju imorgon igen =)Trevlig kväll på er!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin

12 december 2006 06:34

Vad vore livet utan mp3-spelaren?
Hade nog inte kunnat gå en meter utan den. Blev helt galen igår när jag skulle ut för den la av varannan meter och då tänkte jag kasta in handduken, men så höll jag den i handen istället och då funkade den minsann...
Teknikens under....

Då kör vi samma race under jul o nyår. Minus är ju kanon, men bättre att sikta in sig på nollan.
Kram o ha en bra dag!

 
Trolda

Trolda

12 december 2006 07:05

Det är fruktansvärt irriterande med personal som beter sig så ! Då förtjänar de inte kunder !

Trolda - ha en fin dag!

http://trolda.blogg.se

 
Maria

Maria

12 december 2006 07:47

Vad lustigt! Jag ska också införskaffa en mp3spelare sen när jag börjar gymma, kan man försvinna in i sin lilla egna värld ett tag (inte så bra för mej när man går på promenad, att försvinna i sin egna värld dvs.)

http://www.emen.blogg.se

 
Ingen bild

fialotta

12 december 2006 10:19

Malin: Ja jag håller med, kan inte fatta varför jag inte fått tummen ur och köpt en tidigare. Får dock klagomål lite här och där för att jag gått och köpt kamera och mp3 före jul, men jag kan liksom inte vänta när jag upptäcker att jag är i akut behov av något =) Den ville ju ha lite TLC Malin, nåste varit de de handlade om =) Japp nu jobbar vi för att hålla nollan, sen klappar vi oss själva på axeln om vi lyckas få till ett minus! Tack desamma, kram

Trolda: Nä! dessutom hade jag lite dåligt samvete för att jag var där så sent, men mitt handlade ( när jag väl fick genomföra det) tog bara 3 minuter. Uscha så ska man inte bli behandlad i en affär. Tack desamma!

Maria: Ja de är ju toppen, tiden går ju så mycket fortare. Nja du ska ju kanske inte ha den när du är ute, verkar hamna på fel buss och spårvagn alldeles för ofta =)

 
Ingen bild

Malin

12 december 2006 10:32

Tycker du gör rätt i att handla kamera och mp3-spelare så här innan jul - tänk vad du kan ta många fina foton på julafton och sen ut och promenera i hejdundrande tempo till musiken i lurarna :)
Man lever bara en gång - länge leve impulsiviteten, hihihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se