Direktlänk till inlägg 18 december 2006

De första julklapparna

Av Sofia - 18 december 2006 19:52

Nu börjar de ta sig. De första pollerna är torra och sitter nu på de paket de hör hemma på. Oh nu börjar julstämningen krypa in i kroppen på riktigt! Hur mycket jag än tycker om att ge bort paket, så är det inget motför hur mycket jag ÄLSKAR att öppna de paket jag själv får. Jodå Fialotta blir som ett litet barn när det på julafton är dags för julklappsutdelningen =)Trevlig kväll på er alla!

 
ANNONS
 
Trolda

Trolda

18 december 2006 20:17

Vilka fina paket! Du är så pysslig och duktig! Och vad härligt med SNÖN nu..Här var faktiskt iallafall RIMFROST idag...riktigt vackert, men nu ska det bli varmare igen...

Trolda - med rimfrost!

http://trolda.blogg.se

 
Ingen bild

Malin

18 december 2006 21:17

Jag skulle bli hur GLAD som helst att få såna fina paket från dig :)

Tack för fina ord i min blogg - klart jag är snyggare nu :D Hahaha!
Recepten kommer imorron.
Kram o godnatt

 
Magda

Magda

18 december 2006 21:41

Oj vad fina!!! Skulle jag få ett sånt fint skulle det vara svårt att öppna. :)

Kram

http://magda.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

18 december 2006 22:26

Va tjuuusigt! 'Till K-E' Den är egentligen till mej väl?

http://www.emen.blogg.se

 
Ingen bild

fialotta

18 december 2006 22:43

Trolda: Tack, du är allt väldigt pysslig själv! Ja äntligen blev det lite ljusare på backen, men som du skriver varmare ska de bli så lyckan kanske blir kort.

Malin: Skulle du, då får du ju önska dig det =) Ja de lilla kortet är väl den aktuella frisyren va? Du passar väldigt bra i mörkt hår inget snack om saken. Super med recept imorrn kram och godnatt på dig med!

Magda: Skulle du inte bli väldigt nyfiken på vad som gömde sig i då??? =) Vi kanske skulle haft lillajulafton, de är rätt skoj! Kram

Maria: Jo precis så är det, har bara lite problem att skriva ditt namn rätt =)
Fasen vad de krånglar när man ska lämna kommentarer hos dig, jag har varit in och försökt flera gånger nu *suck*

 
Christina

Christina

19 december 2006 09:26

Oj, vad fina! Vi la fram våra julklappar igår också!!

http://solusfemina.squarespace.com

 
Maria

Maria

19 december 2006 10:07

Haha! Jo jag har fått dom... 5 stycken typ. Spammare där ;)

http://www.emen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se