Direktlänk till inlägg 11 januari 2007

Veckans nya vikt...

Av Sofia - 11 januari 2007 11:16

Ja då var de dags igen. I morse visade vågen -0,5kg överlycklig kan jag väl inte påstå att jag är, men med tanke på att magen varit dålig och jag fått väldigt lite motion så känner jag mig hyfsat nöjd. Blir totalt -13,8kg nudå.

 
ANNONS
 
Manne

Manne

11 januari 2007 12:01

Halvt kilo.
En perfekt minkning av vikten att hålla för att kroppen skall hänga med.

Grattis!

http://one2many.bloggagratis.se

 
Junitjej

Junitjej

11 januari 2007 12:07

Grattis!!!

http://junitjej.blogg.se

 
Jessica

Jessica

11 januari 2007 12:35

Bra jobbat!!
Grattis!

Ha en härlig dag!
Kram!

http://viktig-jessica.blogspot.com

 
Ingen bild

Malin

11 januari 2007 13:39

Grattis - det ska du absolut vara nöjd med!
Det är ju så trist när magen krånglar.
Man får inte behålla nån näring, blir trött och motionen kommer ur spel.
Hoppas du mår bättre. Eller hur mår magen?
Kram kram

 
Chrissie

Chrissie

11 januari 2007 16:27

Grattis! minus är ju alltid minus ;) Tråkigt med magen.. jag vet själv hur det är, man blir allmänt trött och påverkad också. Ha en skön kväll, kram Chrissie

http://chrissie.blogg.se

 
Ingen bild

fialotta

11 januari 2007 18:41

Manne: Jo de är ett hyfsat lagomt tempo, fast de kunde gärna få vara 1kg i veckan som innan jul =) Nåja när motionen är på topp igen så händer de grejer.

Junitjej: Tack!

Jessica: Tack! Desamma på dig, kram.

Malin: Tack! Ja man blir fasen sjuk i hela kroppen! Den är hyfsad nu, men jag är rädd att efter jag jobbat söndag och måndag natt är jag tillbaka i eländet igen =/ Kram!

Chrissie:Tack! Ja ett minus är sannerligen ett minus stort som litet =) Tack desamma till dig. Kram!

 
Magda

Magda

11 januari 2007 19:01

Grattis till ditt minus, o vi får vara nöjda så länge det är minus (om än inte så stort) o inte plus.
Precis som du skriver så tror jag att motionen är jätteviktig när man ska gå ner. Hoppas att vi kan promenera tillsammans imorgon.

Kram

http://magda.bloggagratis.se

 
Trolda

Trolda

12 januari 2007 07:07

Jomen, du är så DUKTIG!!!! TÄNK vad massa kilon Du blivit av med....!!!HÄRLIGT!

Trolda - GRATTIS!

http://trolda.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se