Direktlänk till inlägg 3 februari 2007

Bakpotatis och räkröra

Av Sofia - 3 februari 2007 15:04

Du behöver till 2 portioner:2 bakpotatisar1 burk Lätt creme fraische1 msk fettfri majonäs1/2 citron1/2 rödlök8st surimi sticks1 burk med räkor ( ICA`S eller COOPS mindre plastburkar)Fryst dill efter behagÖrtsalt efter behagGör så här:Linda in potatisarna i folie och sätt in dem i ugnen på 200 grader ca 1 timme.Töm räkburken i durkslaget och låt räkorna rinna av.skiva löken och sätt den i en skål med kallt vatten och salt.Skär surimi sticksen i bitar.Blanda creme fraischen och majonäsen i en skål. Skär två skivor av den halva citronen, skär bort skalet och tärna citronen smått. Pressa saften ur den bit du har kvar av citronen, rör om. Tillsätt räkor, surimi sticks, lök, örtsalt, citronbitar och dill. Rör om tills allt är blandat.Låt röran stå kallt tills potatisen är klar.Det är inte alltid jag har dill i, men det går lika bra utan. Gott och enkelt!Lycka till!

 
ANNONS
 
Elin

Elin

3 februari 2007 15:23

Detta såg ju väldigt gott ut. Tror jag bjuder min sambo på det ikväll :)

http://elinrydberg.bloggagratis.se

 
Chrissie

Chrissie

3 februari 2007 19:25

Dina recept ser alltid så goda ut! Detta måste jag testa.
Ha en härlig lördagkväll. Kram Chrissie

http://chrissie.blogg.se

 
Vivi

Vivi

3 februari 2007 20:27

Hej! Jag hittade din sida "av misstag" nar jag surfade runt och letade efter furusoffor. I oktober hittade du en furusoffa hos din mormor och den sidan kom upp nar jag googlade! :-)

Jag gillar din dagbok och kommer sakert tillbaka!

http://httpÖ--vivi.bliggagratis.se

 
Vivi

Vivi

3 februari 2007 20:29

Ja det är inte lätt att vara utlandssvensk, man glömmer när man har "svenskt tangentbord på" och länkar blir lite tokiga då...! (Med anledning av min kommentar ovan.)

http://vivi.bloggagratis.se

 
Anna-Lena

Anna-Lena

4 februari 2007 17:37

Åå vad gott!

http://annalena.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se