Direktlänk till inlägg 8 februari 2007

Ingen veckans nya vikt...

Av Sofia - 8 februari 2007 14:08

Eftersom min mage krånglat/krånglar och allt jag stoppat/stoppar i mig rinner rakt igenom (ursäkta den informationen) har jag beslutat att hoppa över vägdagen i veckan. Jag vet av erfarenhet att vågen visar ett fantastiskt minus, men inte undra på när magen är så tom som den bara kan bli. Resultatet man får är inget att gå på, samma sekund som man får behålla maten så visar vågen något helt annat. Nu ska jag lägga mig och vila, känner mig som en disktrasa!Ni får ha en bra kväll!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin

8 februari 2007 14:43

Men gumma, vilken jäkla tjatig mage.
Blääää, när den krånglar - inte alls nå kul.
Är du hemma från jobbet?
Massa kramar till dig

 
Chrissie

Chrissie

8 februari 2007 19:40

Tråkigt med magen. Ta hand om den och dig nu! Kram Chrissie

http://chrissie.blogg.se

 
Therese

Therese

8 februari 2007 20:36

Hmmm... tråkigt med din jäddra mage =) och det är nog lika bra att hoppa över vägningen denna vecka.

Hoppas att du blir bättre snart vännen
En kram från mig

http://Theaa.blogg.se

 
Manne

Manne

8 februari 2007 22:26

Usch.
Det är inte mycket som fungerar när magen inte uppför sig.

Hoppas verkligen att det ordnar till sig, mina bästa 'krya-på-dig' kramar!

http://one2many.bloggagratis.se

 
Ingen bild

fialotta

9 februari 2007 08:24

Malin: Nä less blir jag! Nä jag har varit på jobbet. Jobbigt när man måste springa på toa dock. Kram på dig

Chrissie: Tack så mycket! Kram

Therese: Ja jag tog de beslutet, blir bara besviken sen annars. Ja jag hoppas de ger med sig. Kram

Manne: Nä hela kroppen blir i obalans. Tack så mycket! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se