Direktlänk till inlägg 12 februari 2007

Så var den helgen slut...

Av Sofia - 12 februari 2007 09:05

Lite blommor till mig och mitt onda knäÅh nu är denna helg slut. Tack och lov för det! Lördagen bjöd på shopping på dagen och personalfest på kvällen. Jag är inte den som festar till det ofta vill jag lova. De få gånger det då händer så gör jag det ORDENTLIGT! Vi träffade hos en av arbetskamraterna för att förfesta. Vid 18,40 bar det iväg till Nolia där det bjöds på middag och underhållning. En väldigt lyckad kväll blev det. Ännu mer lyckad hade den blivit om jag hade farit direkt hem när underhållningen slutade. Nej nej så gjorde jag ju inte. Vi bestämde oss för att gå ut och dansa. Väl ute kunde jag inte hejda mig. Jag dansade som bara den, så även mina kollegor. Kul hade vi! Problemet är bara att mitt opererade knä gillar inte när jag dansar, hoppar och stuttsar upp och ner i högklackat. Igår vaknade jag redigt bakis och med ett svullet knä. Mitt knä är om möjligt ännu mer svullet idag *pust* Tänk att man blir så huvudlös i vissa tillstånd. Kul hade vi iaf, jag får tänka på det när jag idag haltar omkring :)Sambon har åkt igen. Helgerna känns så korta! Han hinner knappt komma hem så åker han igen. Till helgen jobbar jag så då kommer vi ses endast några timmar. Förhoppningsvis behöver han inte ligga borta på veckorna så länge till.Hoppas ni alla haft en bra helg. Trevlig Måndag på er!

 
ANNONS
 
Trolda

Trolda

12 februari 2007 09:58

Vad SYND för dig med ditt knä! När du nu hade så kul...Jag har också en benägenhet att i glädjerusets yra vilja dansa...=D Läääänge....(men inte dagen efter...)Det är ju så KUL de få gångerna man går ut på "galej"! Hoppas att du och Sambon får mer tid frampå till MYS! Det är inte kul att bara träffas på helgerna sådär. det går alldeles för fort en helg.

Trolda - krya på dig!!!

http://trolda.blogg.se

 
cleo

cleo

12 februari 2007 14:27

Trevlig måndag på Dig också! Vi kan ta varandra i hand, Du med Ditt knä och jag med min vrist! Kram.

http://cleopethra.blogg.se

 
Ingen bild

Malin

12 februari 2007 14:55

Men gumma - du dansade på för glatta livet du :)
Lät som en jätteskojig kväll och det är ju inte varje helg man svänger sina lurviga, haha!
Hoppas svullnaden ger med sig och att vi hörs snaaaart!
Massor m kramar till dig

 
Maria

Maria

12 februari 2007 15:51

Hahaha din vilde! Men man får ta det onda med det goda, eller det goda med det onda kanske passar bättre :D

http://www.emen.blogg.se

 
Maria

Maria

12 februari 2007 18:46

Ja det verkar som om det stämmer, med namnet på tulpanen alltså. Värt att lägga påminnet tycker jag! =)
Tack för hjälpen! =D

http://www.emen.blogg.se

 
Chrissie

Chrissie

12 februari 2007 18:51

Låter som en rolig lördag - synd bara med knät. Du får vila så gott det går nu istället. Kram Chrissie

http://chrissie.blogg.se

 
Ingen bild

fialotta

12 februari 2007 19:19

Trolda: Ja de där knät, de är bara till besvär. Men vad brukar man säga...."Är huvudet dumt får kroppen lida" Det är väldigt sant! Fast ibland kan man ta det, någon gång måste man ju få släppa loss riktigt ordentligt :)
Ja en helg går ALLDELES för fort!

Cleo: Nämen har du också skadat dig. Usch, allt blir så besvärligt när inte alla kroppsdelar fungerar som de ska. Kram

Malin: Ja kvällen var verkligen super trevlig! Jag svängde mina lurviga i flera timmar :) Lika svullet ännu, men jag vet ju att den går ner bara jag tar det lugnt ett par dagar. Kram

Maria: Mjo i lördags gick jag under namnet VILDE haha. Ja jag satt och kollade på tulpaner på nätet och såg att kanske kunde de vara den sorten du hade köpt. Ja den sorten var verkligen jätte läcker!

Chrissie: Det var det! Ja nu är det högläge på benet som gäller :) Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se