Direktlänk till inlägg 15 februari 2007

Veckans nya vikt...

Av Sofia - 15 februari 2007 11:35

Idag visade vågen -0,5kg. Jag får vara nöjd med det. Det är prick -15kg nudå. Jag har fortfarande 0,7 kvar att gå ner. Gick ju upp 1,2 kg för 2 veckor sedan. Har tränat vibrationsträning idag. Skönt som bara den! La till fler övningar bla rumplyft, behövligt :) På måndag morgon börjar jag simma. Känner mig extremt taggad just nu!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin

15 februari 2007 12:26

Jäääääääää gumma - vad bra!
GRATTIS!
Kör så det ryker nu :)
Kram kram

 
Manne

Manne

15 februari 2007 12:53

Gott!!

Att det inte är större svängningar tyder på att du lyckas med din livsföring. Små svängningar.

Det är så det kommer att vara när du är på målvikten. Hela tiden plusminus något kilo.

Simning är själavård på en högre nivå. Förutsätt att man får simma sina längder i sin takt och utan att 'knö' ihop med en massa långsamnissar och fartdårar...:)

Så nu ser vi fram emot kilometertider och sträckor...

Dessutom en väldigt bra motionsform för oss som har ont i leder och är allmänt förstora för att springa mm.

Keep up the najs work!

http://one2many.bloggagratis.se

 
Nenny

Nenny

15 februari 2007 17:28

Stort Grattis till minuset!!!

http://nenny.bloggagratis.se

 
Lilla Blå

Lilla Blå

15 februari 2007 18:21

Stort grattis till minuset! Wow, 15 kg! Vilken bedrift! *Imponerad*
0,7 kg kvar bara.. Det kirrar du lätt ju!!

http://lillabla.blogspot.com

 
Therese

Therese

16 februari 2007 20:02

Grattis, jag tycker att du är superbra, vi är superbra som kämpar så hårt med det här. Jag har drabbats av magsjuka men det har blivit lite bättre nu.
Hoppas ni har det jättebra

http://yheaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se