Direktlänk till inlägg 15 februari 2007

Skink och purjolökspaj från ViktVäktarna

Av Sofia - 15 februari 2007 18:58

Min goda blogg-vän Malin tipsade mig om detta recept som går att finna på denna sida. Finns många trevliga recept där. Sidan är helt klart värd att besöka. Eftersom jag jobbar precis HELA dagen imorgon. Har en ö-tur (öken-tur) 7,00-19,15 jippi! dock gör dessa turer att de tre som har ledig helg kan vara ledig fre-sön. Då är det värt att ha en lång tur då och då. Tre dagars ledigt är oslagbart! Pajen blir iaf middag till imorgon. Skönt att ha maten klar när man kommer hem.När jag var och tränade i morse skulle jag lösa ett 10-kort. Detta jag gjorde och vet ni vad!? Jag fick även ett 10-kort!!! Hur snällt var inte det! De är en kompis som äger gymmet, de är även hennes lille son som är charmtrollet jag passat. Eftersom hon och hennes karl har lite mycket att göra just nu så behövs barnvakt ibland. Bebissjuk som jag är ställer jag gladerligen upp! Haft ett litet krassligt charmtroll nu på eftermiddagen. Större delen av tiden tillbringade han i min famn. Golvet var inte poppis en dag som denna. Så mysiga det är när de somnar hos en. Jag nämdes knappt lägga ner honom på sängen. Dags att börja övertala sambon kanske :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se